Logo loading
Keresés

Foglalási szabályzat


Köszönjük, hogy az AMAZON TRAVEL Utazási Iroda szolgáltatásait veszi igénybe utazása lefoglalásához. Kérjük, figyelmesen olvassa át a foglalási szabályzatunkat! Bármilyen kérdés esetén állunk szíves rendelkezésére az oldalunkon feltüntetett elérhetőségeken. Tájékoztatjuk, hogy amennyiben a foglalási szabályzatot nem fogadja el, illetve az ott leírtakkal nem ért egyet, foglalás nem jöhet létre.

I. Bevezetés:

Az AMAZON TRAVEL Kft. Magyarországon bejegyzett Utazási Iroda. A Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal által kiadott regisztrációs száma:

  • A cég cégjegyzékszáma: 01-09-864852
  • A cég adószáma: 11296122-2-43

Az AMAZON TRAVEL Kft által üzemeltett www.amazontravel.hu ,www.tuiamazontravel.hu, www.lastminuteamazontravel.com, oldalt mindenki ingyen használhatja. Az oldalon feltüntetett információkból vagy információ hiányból származó károkért, a hiányosan vagy tévesen feltüntetett árakért az AMAZON TRAVEL Kft. nem tehető felelőssé.

II. Foglalási szabályzat:

A foglalás elküldése után azonnal küldünk egy értesítőt a megadott e-mail címre, amiben jelezzük, hogy igénye beérkezett hozzánk. Kérjük, ezt minden esetben ellenőrizze! Amennyiben eltérést lát az általunk küldött visszaigazolás és a lefoglalt út között, haladéktalanul jelezze. Ez a visszaigazolás még nem jelenti az út konkrét foglalását az utazás szervező felé.

A foglalás beérkezése után a kiválasztott utat azonnal visszaigazoltatjuk azzal a partnerünkkel, akinek az útjára jelentkezett, így akár 1 -2 órán belül megtudhatja, hogy az Ön által választott útra vannak e még szabad helyek. A hely ellenőrzése után a megadott e-mail címre elküldjük az út pontos és végleges árát és a szabad kapacitást. Amennyiben a visszaigazolást követően még fenntartja foglalási szándékát elküldjük a foglaláshoz szükséges dokumentumokat. Kérjük, a foglalás elküldése után fokozottan figyelje a beérkező leveleit és a postaládájának tartalmát.

A foglaláshoz szükséges dokumentumokat kérjük kitöltve, aláírva visszajuttatni irodánk részére. (személyesen, faxon, e-mailen)

1. utazási szerződés/megrendelés - tartalmazza:

  • megrendelő neve, címe, elérhetősége
  • utazásszervező, úticél, utazás ideje, szolgáltatások és árai
  • fizetési feltételek

Az utazási szerződésben feltüntetett árak már az út pontos és végleges árát tartalmazzák!

2. a kiválasztott út szervezőjének utazási feltételei. Irodánk csak és kizárólag megbízható utazásszervezők útjait értékesíti és ajánlatait jeleníti meg oldalán.

Az AMAZON TRAVEL Kft. fenntartja magának azt a jogot, hogy az oldalon feltüntetett információkat, árakat a megrendelés előtt, után és közben is módosítsa. Az oldalon feltüntetett árak folyamatosan módosulnak/hatnak (pl.:előfoglalási akciók (first minute), akciós árlisták, az utazás szervezők aktuális akcióinak kiadása (last minute), stb.), ezért az árakból adódó károkért felelősséget nem vállalunk.

III. Fizetési szabályzat:

A kiküldött dokumentumokkal (utazási szerződés/megrendelés, utazási feltétel) egyidejűleg az egyezetett út árának az előlegét (utazás megkezdése előtt, több mint 45 nappal történő megrendelés) 40% vagy a teljes összeget (utazás megkezdése kevesebb, mint 45 nappal történő megrendelés) kérjük kifizetni.

Az út árának számlánkra való megérkezéséig az adott szolgáltatást az utazásszervező felé nem áll módunkban lefoglalni. A pénz beérkezése és a foglalás közötti időben elfogyott helyekért irodánk nem vállal garanciát és az ebből adódó károkért az AMAZON TRAVEL Kft.-t semmilyen felelőség nem terheli.

A lefoglalt út összegének kifizetésének lehetőségei:

  • személyes befizetés irodánkban: 1092 Budapest, Ferenc krt. 8-10.
  • átutalás: 12010934-00346379-00100009

 

IV. Ár garancia:

Az AMAZON TRAVEL Kft . garantálja, hogy az utakat ugyan azon áron biztosítja ügyfelei részére, mint az utazásszervező iroda saját iroda vagy iroda hálózatán belül.

V. Utazási okmányok / Voucher:

Az utazási okmányokat repülős út esetében az adott út szervezőjének a képviselőjétől indulás előtt két órával veheti át a repülőtéren. Egyéni ill. belföldi szállás foglalás esetén irodánkban. Az átvétel időpontja függ a foglalás és az indulás közötti időponttól is. A pontos részletekről a foglalás után tájékoztatjuk.