Logo loading
Keresés

El Gouna:

El Gouna üdülőövezet bár közigazgatásilag Hurghadához tartozik, a központtól kb. 27 km-re északra található a Vörös- tenger partján. A transzfer idő El Gouna-ba a Hurghadai repülőtérről kb. 40 perc. A gyönyörű üdülőövezet központjában üzletek, éttermek, kávézók, bárok és pubok, egy múzeum, egy akvárium és egy 18 lyukú golfpálya található.  El Gouna strandjai és a szigetek között kis hajók közlekednek

 Makady Bay

Makady Bay Hurghadától kb. 35 km-re fekszik, az elmúlt évek során egyre kedveltebb üdülőhely lett. A Makadi öbölben több magas színvonalú, jó minőségű, minden igényt kielégítő szálloda várja az idelátogatókat. Makady Bay egyaránt jó választás az üdülni vágyók és az aktív nyaralók részére.  Az utóbbi évek felújításainak köszönhetően egy kisebb központ épült El Kahn, ahol éttermek, kávézók, üzletek, és bárok találhatók.

Soma Bay

Soma Bay Hurghada déli részén helyezkedik el. Elhelyezkedésének köszönhetően nem csak üdülés szempontjából kedvelt hely, hanem csodálatos tengeri élővilága miatt a búvárok egyik kedvenc helye is. Az aktív sportok kedvelői számos szórakozási lehetőség közül választhatnak: kite-szurf, szurf, vitorlázás. Ezen kívül Soma Bay-ben nagy golfpálya is található. Este remek kikapcsolódási helyek a strandbárok, bárok, különösen kedveltek a diszkók.